UPPDRAG

”CHRISTINE LÖFGREN ÄGER DEN UNIKA FÖRMÅGAN ATT LÄGGA MÄRKE TILL OCH KÄNNA IN OMEDVETNA BETEENDEN HOS ANDRA ARTISTER. HON HAR PÅ ETT VÄLDIGT KREATIVT SÄTT COACHAT MIG I DEN SCENISKA DELEN AV MITT ARBETE SOM KONSERTERANDE SOLOORGANIST.”

Gunnar Idenstam, konsertorganist, kompositör, folkmusiker och Grand Prix de Chartres i Improvisation.

www.idenstam.org

 

”CHRISTINE HAR EN SNABB & SÄKER BLICK FÖR VAD SOM KAN FÖRHÖJAS OCH GENOMFÖR DET SEDAN MED STORT ENGAGEMANG.”

Anna Bromee, skådespelerska

www.annabromee.se

 

”HON VISADE SIG VARA OERHÖRT LYHÖRD FÖR VAD VI BEHÖVDE OCH BÅDE LÄRARE OCH STUDENTER STIMULERADES AV HENNES UNDERVISNING”

Carina Jarlemark, Lektor i scenisk rörelse vid Operahögskolan i Stockholm

www.operahogskolan.se

 

”JAG HAR I 30 ÅRS TID, VARAV 17 SOM YRKESMUSIKER, REFLEXMÄSSIGT SKRYNKLAT IHOP PANNAN, ANSIKTET OCH KROPPSHÅLLNINGEN NÄR JAG SPELAT TEKNISKT KRÄVANDE PASSAGER. UNDER CHRISTINE LÖFGRENS INSPIRERADE KROPPSMEDVETENHETSLEKTION BLEV JAG UTMANAD ATT GÖRA PRECIS TVÄRTOM; DVS ÖPPNA ÖGONEN, TITTA PÅ PUBLIKEN, SLÄTA UT PANNAN, FRIGÖRA KROPPENS HÅLLNING OCH ATTITYD, TÄNKA ATT JAG VILAR HUVUDET MOT EN MJUK KUDDE UNDER DE SVÅRASTE PASSAGERNA. RESULTATET ÖVERRASKADE MIG FULLSTÄNDIGT. DET GICK JU TILL OCH MED BÄTTRE ATT SPELA MED DEN NYA ÖPPNA ATTITYDEN. IMPONERAD AV DETTA GENOMBROTT BESLÖT JAG ATT GENAST ANVÄNDA MIG AV DENNA LÄRDOM VID MIN NÄSTA KONSERT SOM SOLIST MED JÖNKÖPINGS SINFONIETTA I ETT URUPPFÖRANDE AV EN FÖR MIG NYSKRIVEN SOPRANSAXKONSERT AV B TOMMY ANDERSSON. JAG BAR MED MIG CHRISTINES TIPS SOM GJORDE ATT JAG KÄNDE MIG SÄKRARE, GLADARE, FRIARE OCH LITE KUNGLIG. KONSERTEN BLEV MYCKET LYCKAD.”

Anders Paulsson, sopransaxofonist & kompositör

läs mer på anderspaulsson.se  

 

”CHRISTINE LÖFGREN HAR VERKLIGEN LYFT MUSIKUNDERVISNINGEN TILL EN NY NIVÅ”

Anne-Christine Svahn, Rektor på Heldagsskolan Rullen

www.heldagsskolanrullen.se

 

”TACK CHRISTINE! FÖR ATT DU HJÄLPTE MIG ATT HITTA TILLBAKA MITT SJÄLVFÖRTROENDE. DIN KUNSKAP OM ORDVAL OCH KROPPSSPRÅK HAR VARIT UPPLYSANDE. JAG ÄR NU MYCKET MER TRYGG, SJÄLVSÄKER OCH VIKTIGAST – MEDVETEN.”

Alan Raouf, Pilot/Flight Instructor på alanflyg.se

www.alanflyg.se